Het schip ontdekken met kinderen

Varen met kinderen

Op reis met het hele gezin? Er zijn aan boord allerlei leuke dingen te doen voor kinderen! Niet alleen is de reis aan boord van een groot schip waarschijnlijk al een hele ervaring, daarnaast wordt er in bepaalde periodes kinderentertainment georganiseerd, is er een kinderspeelruimte en een arcadehal met verschillende spelletjes.

Entertainment

In het hoogseizoen (juli-augustus) zijn onze entertainers aan boord om de kinderanimatie te verzorgen. Dit programma vindt plaats in de Seaside Stage op dek 6. De hele middag is er dan voor de allerjongsten van alles te doen. Zo is er circusschool, kunnen kinderen worden geschminkt en kan er worden gedanst in de minidisco.

Speelruimte

Op dek 6 is er een speelruimte te vinden voor de allerkleinsten onder ons. Haal een kopje koffie bij de Coffee & Co en houd vanaf de loungebankjes een oogje in het zeil terwijl de kinderen zich vermaken in de Kids Corner.

Arcadehal

Op dek 7 is een arcadehal te vinden met allerlei arcadespellen, waaronder Mario Kart en een airhockeytafel. Deze zijn tegen betaling te spelen.

Boek je overtocht met Holland Norway Lines

This site is registered on wpml.org as a development site.